Over ons

Michel van Reeuwijk & Helma Bokhorst - Van Reeuwijk & Bokhorst Notariaat, Familie- en Bedrijfsadvies

van Reeuwijk & Bokhorst

Vanaf 1 januari jl is Van Reeuwijk & Bokhorst Notariaat, Familie- en Bedrijfsadvies een maatschap geworden. Wij zullen onze goede samenwerking van de afgelopen jaren graag voortzetten tezamen met ons voortreffelijke team dat wij hierbij nader aan u voorstellen:

 

 

(Tevens zijn wij een erkend stagebedrijf.)

Michel van Reeuwijk - Van Reeuwijk & Bokhorst Notariaat, Familie- en Bedrijfsadvies

Michel van Reeuwijk 1963

studeerde Nederlands recht en Notarieel recht aan de Universiteit van Amsterdam en had in de hoofdstad ook zijn eerste dienstbetrekking. In de periode van 2000 tot 2007 gaf hij mede leiding aan notariskantoren in Niedorp en Medemblik. In oktober 2008 werd hij benoemd tot notaris in Langedijk. Binnen kantoor stuurt Michel het vennootschaps- en ondernemingsrecht aan. Hij behaalde daartoe het diploma van een specialisten-opleiding.

Hij was eerder interim-direkteur bij een secretariaats- en opleidingenburo binnen het notariaat en is thans bestuurslid van de notarële vereniging Noord-Holland Noord Notarissen.

Over zijn hobbies zegt hij: ik loop harder dan Alfred Brendel en ik speel beter piano dan Haile Gebreselassie.

 

 

Helma Bokhorst - Van Reeuwijk & Bokhorst Notariaat, Familie- en Bedrijfsadvies

Helma Bokhorst 1967

werkt sinds 1 juli 2005 als kandidaat-notaris in Langedijk. Zij studeerde aan de Universiteit van Amsterdam (Nederlands recht, Internationaal recht en Notarieel recht) en werkte ondermeer als bedrijfsjuriste en als rechtsbijstandjuriste. Inmiddels heeft zij het zeer naar haar zin in het notariaat. Zij heeft vergaande kennis op het gebied van estate planning, samenlevingscontracten, testamenten, levenstestamenten, huwelijkse voorwaarden en nalatenschappen, ook waar het de fiscale gebieden betreft. Vanaf 1 januari 2015 is zij tezamen met Michel van Reeuwijk eigenaar van het notariskantoor. Zij doet haar werk met passie en is zeer betrokken bij de zaken die zij doet. In 2009 slaagde zij cum laude voor de notariële beroepsopleiding en in januari 2012 slaagde zij cum laude voor de opleiding Estate Planning van de Grotius Academie. Zij is lid van de EPN, de vereniging van Estate Planners in het Notariaat. Op woensdag heeft Helma de vaste waarneming en passeert dan de akten. In haar vrije tijd is Helma druk met haar hondje en familie. Zij bezoekt zeer graag musea. Verder sport, leest en reist zij graag.

 

 

Anne van Kalken - Van Reeuwijk & Bokhorst Notariaat, Familie- en Bedrijfsadvies

Anne van Kalken 1972

werkt vanaf begin 2010 als kandidaat-notaris in Langedijk nadat zij eerder ruime ervaring opdeed in Wormerveer, Egmond en Heiloo.
Anne studeerde Notarieel recht en Nederlands recht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Zij is, na het behalen van de notariële beroepsopleiding, waarnemingsbevoegd en heeft daarmee de mogelijkheid akten te passeren bij afwezigheid van de notaris.

Binnen kantoor coördineert Anne de onroerend-goed praktijk, waarbij de werkzaamheden variëren van hypotheken tot bouwprojecten en van agrarisch vastgoed tot overdracht van schepen. De combinatie tussen belastingrecht en onroerend goedrecht heeft haar bijzondere interesse.

Anne is secretaris van de notariële vereniging Noord-Holland Noord Notarissen.

Buiten kantoor trekt zij zich het leed van de dieren zeer aan en in dat kader heeft zij deel uitgemaakt van het bestuur van de lokale dierenbescherming. Zij overweegt serieus weer te gaan sporten.

 

Cees - Van Reeuwijk & Bokhorst Notariaat, Familie- en Bedrijfsadvies

Cees van Iwaarden 1969

 

Cees versterkt vanaf september 2013 als registergoedklerk het kantoor.

Hij werkt al vanaf 1988 in het notariaat en was eerder werkzaam op notariskantoren in Nieuwe Niedorp. Cees is werkzaam in de onroerend goed praktijk en op het familierecht.

Cees gaat voor de zwarte band in karate-jitsu.

 

Marian - Van Reeuwijk & Bokhorst Notariaat, Familie- en Bedrijfsadvies

Marian Post 1959

werkt sinds 2001 in het notariaat en deed daarvoor ruime ervaring op bij een grote bank. Binnen kantoor is zij ondersteunend op alle gebieden maar haar grootste kennis ligt op het gebied van de ondernemingspraktijk.

In haar vrije tijd is zij als vrijwilligster (o.a. penningmeester) actief voor de plaatselijke afdeling van de Zonnebloem. Ze fietst en wandelt graag, zowel dichtbij huis als op vakantie. Ooit zal zij als concertpianiste furore maken op de grote podia, maar nu even niet.